Ghidul Serviciilor
Madd Electronics
inapoi la firma 306 vizite
Poza Laptopuri
Pret: 1.290 RON
Foto

Laptop DELL, LATITUDE E6330, Intel Core i5-3340M, 2.70 GHz, HDD: 320 GB, RAM: 4 GB, unitate optica: DVD RW, video: Intel HD Graphics 4000, webcam, fingerprint, 13.3" LCD (WXGA), 1366 x 768

ESIGN CREAT SA REZISTE

In prezent, sa faci afaceri inseamna sa muncesti oricand si oriunde. Aveti nevoie de un laptop care sa tina pasul cu stilul dvs. de lucru. Laptopurile Latitude din familia E imbina designul de clasa mondiala cu rezistenta pentru a obtine rezultate remarcabile oriunde ati lucra.

BENEFICIATI DE PROTECTIE

impotriva temperaturilor extreme, a vibratiilor, a prafului si a altitudinilor ridicate cu laptopurile testate pentru conformitate cu standardul MIL-STD 810G.

ADOPTATI O TINUTA SOBRA

in timp ce lucrati gratie designului Dell Tri-Metal™, care se remarca prin finisajul rezistent, din aluminiu matuit anodizat, al ecranului LCD si prin colturile ranforsate, acoperite cu aliaj de magneziu.

FITI MAI RELAXAT

datorita tastaturii rezistente la varsarea lichidelor si protectiei LCD, care creeaza o bariera in jurul ecranului LCD atunci cand acesta este inchis.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.