Ghidul Serviciilor
Pecef Tehnica Bucuresti - Service Electronice Si Electrocasnice
inapoi la firma 8989 vizite
Poza Service electrocasnice mici
Foto

PRODUSUL TAU ESTE LA FEL DE IMPORTANT PENTRU NOI, CUM ESTE PENTRU TINE. NU RENUNTA LA APARATELE ELECTROCASNICE DOAR PENTRU CA S-AU DEFECTAT!

Pecef Tehnica Service este autorizat de producatorii tai preferati de electrocasnice sa efectueze reparatii pentru toate tipurile de:

Aparate de gatit: blendere, mixere, roboti de bucatarie, masini de tocat, friteuze, multicooker, gratare, masini de copt pâine, aparate de desert, cântare de bucatarie, feliatoare, aparate de filtrare a apei, etc.

În plus, în service-ul Pecef poti repara oricare dintre electrocasnicele esentiale din orice casa: aspiratoare, fiare de calcat, espressoare, cafetiere, cuptoare cu microunde, etc.

În plus, tehnicienii Pecef pot readuce la viata aparate electrocasnice mici pentru prepararea micului dejun: prajitoare de pâine, sandwich maker, storcator de fructe si legume sau fierbatoare de apa.

Din gama aparatelor de încalzire termica: aeroterme, convectoare, calorifere electrice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.