Ghidul Serviciilor
Pecoror Construct Group, Sisteme De Panouri Fonoabsorbante Oradea
inapoi la firma 2467 vizite
Poza Structuri metalice
Foto
Foto

Structurile metalice reprezinta o solutie economica si eficienta pentru : Constructii peste rauri, traversari peste si sub drumuri sau sine, treceri pentru animale, depozite sau constructii subpamantene. Podurile pe aceasta structura rezista la incarcari maxime (A30 V80), pot fi utilizate in constructia tutror tipurilor de drumuri, inclusiv autostrazi.

Din avantajele numeroase ale acestei solutii amintim urmatoarele:Instalarea simpla – panelele se prind intre ele cu suruburi iar placile noastre necesita suruburi putine in comparatie cu alte placi, deoarece un otel de calitate mai mare va necesita mai putine taieri.Durata de viata – Suprafata puternic zincata a structurilor noastre este legata metalurgic cu suprafata otelului, aceasta prelungeste durata de viata. Grosimea standard a zincului este in medie cu 50% mai mare decat la constructiile obisnuite. Structura noastra astfel proiectata si construita, incat are o durata de viata de peste 100 de ani.Fara reparatii – O data instalata, structura nu necesita intretinere pe parcursul duratei de viata, ceea ce la podurile obisnuite din beton nu este cazul.Nu deranjeaza mediul inconjurator – Structura se poate construi fara talpi. Prin instalarea sa simpla, se poate evita deranjarea mediului inconjurator.Placut estetic – Rezultatul structurii este o forma naturala, placuta. Datorita formei sale ondulate aceasta diminueaza observarea constructiilor artificiale intr-un mediu natural. 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.