Ghidul Serviciilor
Pegasus Scs - Transport International, Aerian, Naval Si Rutier De Marfa, Otopeni / Ilfov
inapoi la firma 611 vizite
Poza transport maritim de marfa
Foto
Foto

Solutiile NVOCC pentru transportul maritim de marfa din întreaga lume

Cu o retea vasta de parteneri localizati strategic, Pegasus SCS ofera o mare varietate de servicii de import si export prin intermediul transportului maritim de marfa, precum si o facilitate dedicata de cross-docking la portul Constanta.

Toti partenerii Pegasus SCS din întreaga lume lucreaza la standarde industriale internationale stricte si la propriile standarde ridicate ale serviciilor Pegasus SCS.

Reteaua noastra extinsa permite companiei Pegasus SCS sa importe sau sa exporte din / catre orice locatie în cel mai scurt timp posibil.

Personalul de expediere a marfurilor Pegasus va selecta cea mai potrivita nava si ruta pentru expedierea dvs. si va planifica cea mai economica ruta pentru îndeplinirea termenului de livrare specificat.

Echipa noastra de expediere este în masura sa furnizeze mai multe containere si recipiente de dimensiuni si capabilitati diferite.

În cadrul angajamentului fata de serviciul clienti, personalul companiei Pegasus SCS va va informa în legatura cu evolutia încarcaturii, folosind sisteme pentru urmarirea transportului dvs. de marfa. Pegasus SCS garanteaza ca starea livrarii dvs. este monitorizata în permanenta pentru a garanta livrarea la timp. Securitatea si confidentialitatea sunt garantate în orice moment.

Serviciile noastre includ:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.