Ghidul Serviciilor
Pensiunea Boema*** - Jud. Alba
inapoi la firma 1195 vizite
Poza Servicii impecabile
Foto

Camerele impecabile și atenția la detalii sunt caracteristicile definitorii ale Pensiunii Boema. Toți cei care ne-au vizitat s-au convins că oferim doar superlativul în servicii. La pensiunea Boema vii ca oaspete și pleci ca parte din familie.

Pensiunea Boema este situată la 1 min. depărtare de Sebeș (unde e nodul rutier E68 + E81), aproape de intrarea pe autostrada A1 spre Timișoara sau București. Terasa Pensiunii Boema oferă o priveliște superbă spre Râpa Roșie. De asemenea, Cetatea Alba Carolina este la doar 16 km depărtare de Pensiunea Boema. Turiștii noștri vin să se odihnească la noi, fiind în trecere spre Mănăstirea Prislop sau Transalpina. Oricare ar fi drumul tău, te așteptăm cu drag cu mâncare bună și camere curate!

 

 

Mereu la dispoziția clientului

Suntem 24h/24h disponibili pentru solicitările tale. Fie ca dorești să rămâi pentru a te odihni și pentru a admira priveliștea superbă a terasei, fie că dorești să organizezi o masă festivă sau chiar un team building, noi suntem deschiși non-stop pentru tine.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.