Ghidul Serviciilor
Pensiunea Elegance **** - Jud. Suceava
inapoi la firma 1130 vizite
Poza Descriere pensiune
Foto

La numai 2 km de centrul orasului Gura Humorului, intr-un peisaj specific bucovinean care iti incanta vederea, Pensiunea Elegance impleteste in mod armonios valorile traditionale cu eleganta si confortul de 4 stele.

Atunci cand planifici o vacanta in Bucovina, locul in care vei sta este cel putin la fel de important ca locurile pe care le vei vizita. Pentru ca la sfarsitul unei zile pline, nu iti doresti altceva decat sa te relaxezi intr-un spatiu primitor, sa te rasfeti cu mancaruri alese si sa iti umpli sufletul de natura, fara a fi nevoit sa renunti la confortul lumii moderne.

Pensiunea Elegance este cu siguranta locul in care vei vrea sa te intorci ori de cate ori vei veni in Bucovina. Situata in imediata apropiere a Manastirii Humorului, si la doar 7 km de Manastirea Voronet, Elegance va asteapta intotdeauna cu bratele deschise pentru a va oferi clipe de neuitat.

Un sejur petrecut la noi va fi cu siguranta unic datorita imbinarii perfecte a facilitatilor moderne de care dispune, cu unicitatea naturii bucovinene. Dar Elegance nu inseamna doar confort si relaxare! Elegance inseamna bucuria de a petrece oricand alaturi de cei dragi momente de neuitat, departe de grijile cotidiene si de lumea dezlantuita

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.