Ghidul Serviciilor
Pensiunea La Dolce Vita*** - Jud. Caras Severin
inapoi la firma 951 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto

Pensiunea La Dolce Vita, situată în Baile Herculane, intr-o pozitie deosebit de pitoreasca, va ofera  o perspectiva  incantatoare spre stancile Domogledului si spre colinele inverzite ce marginesc statiunea.  

Zona este plină de atracţii turistico-balneare, de la  Parcul National Valea Cernei-Domogled si Dunare, la bai termale si un patrimoniu istoric si architectural de exceptie- memorie vie a aproape 2 milenii de existenta  a bailor cu ape tamaduitoare de pe Valea Cernei.  Nu degeaba Herculane a fost statiunea preferata a imparatesei Elisabeta- pasionata, indragita, distinsa si armonioasa Sissi, sotia imparatului Franz Iosef.

Dacă ceea ce vă doriţi este linistea si relaxarea la umbra pridvoarelor generoase , combinate cu  bai in piscina si jacuzzi, miros de flori si “ betii de culori” dar si mancare “ ca la mama acasa” , cu siguranţă ca “ La Dolce Vita “ este ceea ce cautati. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.