Ghidul Serviciilor
Pensiunea Maria*** - Jud. Neamt
inapoi la firma 358 vizite
Poza Despre noi
Foto

Langa un parau linistit de munte, pe drumul ce duce spre Manastirea Agapia, inconjurata de codri mereu verzi, veti descoperi Pensiunea Maria, o pensiune turistica situata intr-o locatie de o frumusete rar intalnita, unde sufletul calatorului se afla mai aproape de cer si de Dumnezeu ca nicaieri in alta parte, datorita spiritualitatii seculare a manastirilor din Nordul Moldovei.  

Trecand prin curtea amenajata in stil rustic, intrati intr-un hol racoros, unde sunteti intampinati de personal calificat si primitor, dornic sa va ofere conditii deosebite de cazare si relaxare. Pensiunea Maria pune la dispozitia invitatilor sai cadrul perfect pentru organizarea de mese festive, aniversari si alte evenimente importante. Buna dispozitie este intretinuta de catre o formatie talentata de lautari, al carei repertoriu acopera toata gama de preferinte muzicale.   

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.