Ghidul Serviciilor
Pensiune Tata Lice** - Jud. Buzau
inapoi la firma 1263 vizite
Poza Bucataria
Foto

In functie de sezon, masa se poate servi in sala de mese din interiorul casei sau la cea din gradina. Ingredientele folosite sunt proaspete, utilizandu-se resurse locale, zona fiind bine cunoascuta pentru pastravarie, cresterea animalelor si gradinile sale.

Tipuri de preparate: – preparate din oua; – gustari reci; – toate tipurile de lactate; – supe si ciorbe; – preparate din carne de pui, porc, peste, miel, oaie, vitel, vita, curcan, rata; – garnituri: cartofi prajiti, piure, orez, fasole, varza, legume; – salate: asortate, de muraturi, de hrean; – desert: crema de zahar ars, clatite, cozonac, salata de fructe.

Meniul se stabileste anticipat, in functie de preferinte. Se pot oferi meniuri complete pentru persoanele cu probleme de sanatate sau vegetarieni.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.