Ghidul Serviciilor
Pensiunea Turistica Trident**** Touring Costinesti
inapoi la firma 1257 vizite
Poza Rezervari on line
Foto

Click buton comanda                                                              Dupa  ce vom confirma in scris valabilitatea locurilor solicitate,pe baza informatiilor transmise se vor incheia, comanda si factura proforma pt serviciile turistice solicitate.Acestea se vor intocmi, dupa caz, la sediul societatii noastre Bucuresti, la punctul de lucru din Costinesti sau se vor trimite direct pe e-mail.

Confirmarea  disponibilitatii locurilor solicitate este valabila, in functie de sezon, maxim 24 de ore de la transmiterea acesteia.In cazul in care nu se efectueaza plata avansului in perioada de mai sus, rezervarea nu mai este valabila. Daca efectuati plata dupa aceasta perioada tineti cont ca trebuie sa aveti o confirmare scrisa/email sau telefonica din partea societatii noastre prin care va asiguram asupra prelungirii termenului de valabilitate a ofertei noastre inscrisa in factura proforma. In functie de intervalul de timp pana la cazare - check in , la trimiterea sau semnarea contractului se va achita cel putin 50% din c/v pachetului cu cel putin 16 zile inainte de ziua cazarii -check in. Serviciile turistice vor fi achitate integral - 100 % inainte de inceperea sejurului turistic. Transmiterea informatiilor de mai sus si plata avansului sunt conditii obligatorii. Neindeplinirea acestora constituie neacceptarea dvs tacita a ofertei noastre si in concluzie nu se va face nicio rezervare.

Numele si prenumele (name) * Datele persoanei fizice sau juridice unde se va realiza facturarea * Data sosirii (arrival date) * Data plecarii 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.