Ghidul Serviciilor
Pensiunea Turistica Trident**** Touring Costinesti
inapoi la firma 1257 vizite
Poza Tarife cazare
Foto

Pentru a calcula tarifele in moneda europeana - Euro veti utiliza paritatea : 1 Euro = 4,00 lei

In functie de sezon, locurile in spatiile de cazare se vor vinde impreuna cu serviciile de masa (sistem demipensiune= mic dejun+dejun (cina) sau pensiune completa=mic dejun+dejun+cina).

Masa se serveste in Restaurantul Trident din cadrul pensiunii fiind in sistem fisa de cont.    

Mic Dejun=10,00 lei/zi/adult, Dejun=20,0 lei/zi/adult, Cina=20,0 lei/zi/adult. Tariful pentru pat suplimentar este de 30 lei/zi

 

 

In camerele duble se admit maxim 2 adulti si 2 copii iar cazarea se face dupa urmatoarea calculatie:

 

Copii cu varsta 0 - 6 ani. Parintii insotiti de copii: primul copil in varsta de pana la 6 ani beneficiaza de gratuitate la cazare in camera dubla (fara pat suplimentar) cazat impreuna cu ceilalti doi insotitori iar pentru cel de-al doilea copil cu varsta 0-6 ani se va caza in pat suplimetar impreuna cu insotitorii si se acorda reducere de 50% fata de tariful de cazare al unui adult.

Copii cu varsta 6 ani - 12 ani, care sunt insotiti de adulti, se pot caza in camere duble impreuna cu insotitorii si platesc tarif redus la cazare de 50 % fata de tariful unui adult. 

Precizam ca potrivit Hotararii Consiliului local al comunei Costinesti urmeaza ca taxa de statiune de 5 % din tariful primei zile de cazare, sa fie achitata direct la receptia pensiunii turistice Trident.

   

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.