Ghidul Serviciilor
Pensiunea Varias
inapoi la firma 429 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto
Foto
Foto

Vă oferim un loc de relaxare, unde puteţi veni cu familia, cu prietenii sau pentru o întâlnire de afaceri şi să petreceţi clipe minunate intr-una dintre cele mai frumoase pensiuni din Banat si judetul Timis.Pensiunea va pune la dispozitie numeroase metode de relaxare active atat  de atragatoare pentru a petrece un week-end dar de ce nu chiar un sejur mai indelungat.Pe timp de vreme insorita va puteti bucura de terenul de tenis,  piscina  iar iubitorilor de echitatie o plimbare  cu caii in imprejurimi, cai care se afla la manejul de care dispunem.Daca sunteti in cautare de piscina la Timisoara sau in apropiere sau tenis la Timisoara sau calarie si manej in apropiere de oras va invitam la Pensiunea Varias.

Pensiunea Varias va pune la dispozitie un teren de tenis profesional potrivit atat pentru jocul de agrement dar si pentru a satisface pretentiile celor mai exigenti profesionisti ai jocului. Suprafata de joc este pavata cu gazon artificial, cu o inaltime a firului de iarba de 10 mm, stabilizata cu nisip quartos. Acest tip de pavaj al terenului este unic in Judetul Timis precum si fata de celelalte terenuri de tenis in Timisoara. De altfel terenul de tenis este dotat cu instalatie nocturna, jocul fiind posibil si pe timp  de noapte.

Piscina pensiunii Varias este o oaza de liniste si relaxare departe de agitatia orasului Timisoara. Aici puteti petrece clipe de liniste,  puteti sa va bucurati de caldura soarelui racorindu-va in acelasi timp cu o bautura de la barul piscinei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.