Ghidul Serviciilor
Pensiunea Varias
inapoi la firma 429 vizite
Poza Restaurant
Foto
Foto

In restaurantul pensiunii puteti lua micul dejun, pranzul si cina cu preparate proaspete gatite dupa un meniu international. Restaurantul dispune de 80 de locuri in interior si 20 de locuri pe terasa acest loc fiind potrivit si pentru organizari de evenimente: nunti, botezuri, aniversari si diferite petreceri, toate acestea putandu-se organiza la noi in restaurant. Evenimentele organizate la noi se bucura de succes indiferent daca au loc pe timp de vara sau pe timp de iarna. Am organizat atat revelioane la restaurant cat si petreceri in serile calduroase de vara cand ambianta perfecta care inconjura evenimentul este datorata atat profesionalismului personalului cat si facilitatilor de care dispune pensiunea menite sa creeze o atmosfera incantatoare.

Preparatele culinare pe care vi le propunem sunt printre cele mai diverse, gustul fiecaruia fiind satisfacut. Incepand cu traditionalele preparate romanesti si terminand cu bucataria internationala cea mai rafinata, va oferim o sumedenie de feluri menite sa va satisfaca cele mai pretentioase gusturi. Cu atat mai mult puteti savura preparatele culinare pe care vi le oferim dat fiind faptul ca acestea sunt servide intr-un cadru relaxant si incantator.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.