Ghidul Serviciilor
Pentagon Business Com, Bucuresti - Centrale Telefonice, Networking
inapoi la firma 1577 vizite
Poza Sisteme de inregistrare convorbiri telef
Foto

MARATON EVOlite - Sistem de inregistrare convorbiri telefonice

MARATON EVOlite este un sistem de inregistrare convorbiri telefonice optim pentru organizatii care doresc sa inregistreze mai putin de 60 de linii telefonice.

Sistemul de inregistrare de convorbiri telefonice este util  companiilor mici si mijlocii, indeplinind cerintele  stricte obisnuite pentru inregistrarea conversatiilor de pe telefon, VoIP si radio.

MARATON EVOlite, un sistem bazat pe Linux, ofera flexibilitate, putere, fiabilitate, securitate si open-source intr-un pachet rentabil.

MARATON EVOlite captureaza si inregistreaza toate interactiunile clientilor de la 4 pana la 60 canale simultan si poate fi configurat  pentru a inregistra, monitoriza live si arhiva comunicatii diverse de la o singura locatie. Acesta prevede de asemenea flexibilitatea de a conecta mai multe platforme de inregistrare, departamente sau locatii, cu date in mod transferate automat la serverul central.

Pentru mai multe informatii despre sistemul de inregistrare de convorbiri telefonic, MARATON EVOlite, cititi specificatiile din documentul pdf atasat mai jos.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.