Ghidul Serviciilor
Perfectview - Tamplarie Pentru Constructii Din Pvc Si Lemn Stratificat, Fagetu / Prahova
inapoi la firma 850 vizite
Poza Perfectview - detalii firma
Foto

Cine suntem> ParteneriIstorie

Perfectview s-a inregistrat in anul 2002 ca societate comerciala specializata exclusiv pe producerea, distribuirea si montajul elementelor de tamplarie pentru constructii din PVC si lemn stratificat. In anul 2008 s-au obtinut certificarile ISO 9001 si ISO 14001 pentru acest domeniu. In prezent suntem singura fabrica agrementata Veka din judetul Prahova.

Cum se fabrica?

Produsele achizitionate de dumneavoastra se fabrica folosind tehnologie de ultima generatie in domeniu, asigurand astfel standardul de calitate impus cerintelor pe piata dar si rapiditate in executia comenzilor.Tamplaria si sticla beneficiaza de ultimile inovatii in materie de prelucrare.Avantajul major pe care-l obtine clientul final colaborand cu noi il reprezinta faptul ca noi suntem specializati si pe servicii incluzand aici si montajul iar pretul este mult mai bun.Utilajele pentru fabricarea tamplarie sunt URBAN, THORWESTEN CNC, ELUMATEC si FOM INDUSTRIES asistate de calculator. Linie de foliere profile Fux Austria. Fabrica se intande pe o suprafata de 18000 mp din care 6000 mp hale si birouriSticla termoizolanta este fabricata prin parteneriat cu unul din cei mai mari producatori din tara. Linia de fabricare a geamului termopan este marca LISEC tip JUMBO cu introducerea argonului in camp inchis.

Ce va oferim?

Consiliere rapida prin experienta in alegerea unor produse de inalta calitate, fabricate modern, garantate de tehnologie si de furnizorii nostrii de materii prime si accesorii. Calcul online al produselor cu foarte mare exactitate. Comenzi prin procedura economica si simpla - la fel, online.

Consultanta de specialitate in stabilirea solutiilor tehnice, alegerea tipului de tamplarie potrivit, a sticlei potrivite functie de dimensiunile si conditiile proiectului.

Livrarea la termen asigurata prin forte proprii dar si prin colaborarea la nivel national cu partenerii nostrii. Montaj al tamplariei.

Suport in elaborarea de documentatii pentru orice tip de proiect ce vizeaza tamplaria necesar accesarii de fonduri UE sau participarii la licitatii.

Service in garantie si post-garantie. Interventie rapida in caz de urgenta prin service-ul zonal.

Informare cu privire la exploatarea corecta a tamplariei cu geam termopan, a accesoriilor, disponibila prin brosuri si instructiuni de folosire a sistemelor pentru asigurarea unei durate de viata indelungate.

Portofoliu

Peste 226.000 de comenzi onorate de la infiintare.Dispunem de personal coordonator foarte experimentat in materie de fabricare si montaj tamplarie astfel, printre cei mai vechi montatori coordonatori se afla absolventi ai Academiei VEKA.

Localizare principala

Sediul:Sat. Fagetu, Com. Gura Vitioarei, Nr. 320, Prahova, Romania

Fabrica:Sat. Fagetu, Com. Gura Vitioarei, Nr. 320, Prahova, Romania

Zone acoperite in Romania:Bucuresti, Prahova, Brasov, Buzau, Harghita, Covasna, Constanta, Timis, Arad, Hunedoara, Dolj, Mehedinti, Olt, Calarasi, Alba, Arges, Vrancea, Suceava, Bacau, Braila, Galati, Cluj, Caras-Severin, Dambovita, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Iasi, Mures, Maramures, Neamt, Salaj, Sibiu, Teleorman, Tulcea, Vaslui.

Exportam in toate tarile membre UE.

Reprezentanti de vanzari si consiliere in Italia, Israel, Germania, Austria, Norvegia, Grecia, Franta si Belgia

Depozit si centru logistic in Milano (Italia) si in Ierusalim (Israel)

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.