Ghidul Serviciilor
Perfectview - Tamplarie Pentru Constructii Din Pvc Si Lemn Stratificat, Fagetu / Prahova
inapoi la firma 850 vizite
Poza Sticla tripan
Foto

Geamul tripan se obtine prin acelasi procedeu ca si geamul termopan numai ca se folosesc trei foi de sticla despartite de doua baghete de aluminiu.

Ca si in cazul geamului termopan, in cele doua spatii dintre foile de sticla se poate introduce un gaz rar precum Argon-ul. Acest gaz este foarte important pentru ca ajuta la imbunatatirea coeficientului de tranfer termic "U".

Cea mai intalnita grosime totala a unui geam tripan este de 32 mm si se monteaza in principal pe un profil cu adancime constructiva de 70 mm, insa pentru noul Rehau GENEO este posibil si tripan de 44 mm grosime.

Venim in sprijinul dumneavoastra, prezentandu-va in continuare diverse combinatii de geam tripan si proprietatile acestora.Din cifrele prezentate se poate spune ca acesta este eficient doar pe anumite profile (GENEO) ori folosind minim doi foi de geam tip low-e sau control solar.

De retinut este si faptul ca exista geamuri termopane din doua foi cu proprietati termice mai bune decat anumite geamuri tripan,pentru ca scaderea distantei dintre foile de geam ( de la 16 mm la 10 mm ) afecteaza si proprietatile de izolare termica ale ferestrei deci va rugam sa ne consultati inainte de luarea unei decizii pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna varianta de geam.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.