Ghidul Serviciilor
Perfectview - Tamplarie Pentru Constructii Din Pvc Si Lemn Stratificat, Fagetu / Prahova
inapoi la firma 850 vizite
Poza Sticla vitraj
Foto

Sticla pe care o utilizam este produsa de Guardian.

 

Fondata in 1932, una din cele mai importante evolutii in istoria Guardian a aparut in 1970 cand s-a inceput fabricarea de sticla plana folosind procedeul de turnare numit- float (plutire).Dezvoltarile firmei orientate spre calitate,siguranta,versatilitate s-au reflectat cu impact in schimbarile si adaptarile pietei de sticla la nivel mondial. In 1997, Guardian Industries Corporation a lansat una dintre cele mai complete game de sticla structurala: SunGuard - sticla cu control solar. Acest lucru a confirmat statutul sau de producator de frunte şi dezvoltator de sticla pentru industria de constructii din intreaga lume.

Zeci de ani de experienta inseamna ca Guardian ofera calitate inalta, produse moderne sustinute de suport tehnic oferit de specialisti cu inalta calificare. Cu sediul central in Auburn Hills, Michigan, SUA, compania are in jur de 21,000 angajati in peste 20 de tari. In Europa prima fabrica a fost infiintata in Luxemburg in 1981, in timp ce operatiiunile curente includ noua locatii pe intregul continent.

Sticla float - Float Glass Extra Clear Procesul de productie

In timpul procesului de productie al sticlei, materia topita, la aproximativ 1100°C, se toarna continuu dintrun cuptor intro baie de staniu topit. Aceasta pluteste pe suprafata de staniu tinzand catre autonivelare perfecta (precum orice lichid),pe o latime de lucru intre 300 si 360 de cm reglabila in functie de grosimea setata. Grosimea este controlata in functie de viteza cu care "panglica" de sticla curge prin baia de staniu. Dupa un parcurs de aproximativ 120 de m,aceasta obtine temperatura camerei,ca un produs perfect plan fara denivelari. Utilaje automate sunt folosite pentru debitare la cote prestabilite in functie de necesitati si specificatii. Sunt create diferite dimensiuni astfel incat acestea sa poata fi manipulate si prelucrate ulterior.

Caracteristici:

Sicla Low-e : ClimaGuard N

Geamul termopan modern, low-e (ClimaGuard N Extra Clear), asigura pe de o parte valori scazute ale pierderilor de energie datorita stratului special aplicat cu care este tratata sticla pe una din fete, iar pe de alta parte, contribuie la retinerea aportului de energie castigat prin radiatii solare. Cu toate acestea Low-e, in timp ce asigura coeficienti buni de transfer termic 1.2 W/m2K (EN 673, ∆T 15K), contribuie si la o transmitere eficienta a energiei exterioare catre interior (g = 66 %, EN 410), ceea ce face posibila captarea energiei solare gratis si retinerea ei in incapere pentru un confort termic sporit. Sticla Low-e are o acoperire pirolitica de tip "soft" indeplinind cele mai inalte standarde de performanta si calitate. Aceasta este in masura sa indeplineasca cele mai inalte cerinte in materie de izolare termica,transparenta si omogenitate. Produsul este supus permanent unui control riguros al calitatii pentru ca GUARDIAN sa se asigure ca beneficiarii primesc o sticla de inalta calitate tot timpul.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.