Ghidul Serviciilor
Comedy Party
inapoi la firma 999 vizite
Poza Nunta
Foto
Foto

   PENTRU O NUNTA DE VISTi-ai imaginat de mii de ori cum o sa fie cea mai imprtanta zi din viata ta, ziua nuntii. Vrei sa fie speciala, vrei sa fie asa cum ai visat: de neuitat. Dar mai ales vrei ca totul sa mearga bine.  Organizarea unei nunti aduce cu sine o cantitate impresionata de stres si evenimente neprevazute, ce au potentialul de a transforma cea mai frumoasa zi din viata  intr-un dezastru. Dar nu si pentru tine ! Tu ii ai alaturi pe COMEDY PARTY, sprijinul tau de nadejde ce va veghea ca totul, pana in cele mai mici detalii, sa fie perfect! Suntem alaturi de tine pentru a te ajuta la toate: alegerea si decorarea locatiei pentru ceremonia religioasa, alegerea si trimiterea invitatiilor, alcatuirea meniurilor pentru invitati, programul artistic si orice altceva ai nevoie.

Lasa organizarea in seama NOASTRA pentru ca tu sa te poti bucura de o nunta de poveste.   

Servicii oferite:

 

Pentru decorarea salii  va oferim la cele mai mici preturi urmatoarele articole: huse scaune, esarfe scaune, fete de mesa, aranjamente prezidiu, aranjament floral prezidiu, aranjament floral masa invitatilor, arcada intrare, baloane heliu, aranjament baloane aer, stalpisori, covor rosu, décor pentru cununia religioasa, plasa de lumini prezidiu.

 

VA PUNEM LA DISPOZITIE:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.