O inovatie speciala a fost folosita de catre Phahnl in cazul produsului SUPERSOFT! Pentru produsele de coacere cu concentratie ridicata au fost folosite si perfectionate cele mai noi cunostinte din tehnologia enzimelor. Aria de aplicabilitate a acestui produs este variata, de la aluaturi dulci cu drojdie, aluaturi cu umplutiri, la aluaturi pentru paine alba sau paine din amestecuri.
SUPERSOFT este usor de dozat, ofera usurinta in productie si garanteaza maleabilitatea, fermitatea si elasticitatea aluatului. Prin folosirea SUPERSOFT se obtine un volum excelent calitatea produsului dumneavoastra imbunatatindu-se cu o prospetime de durata. SUPERSOFT confera fiecarei felii de toast o taiere ferma fara farmitare. Este bine de luat in considerare si acest element. La aluaturile din amestecuri este recomandat sa mariti temperatura apei cu 1-3 grade.Procesul operativ uzual poate fi mentinut.
Mai multe informatii la (++43) 7236 2307 0SUPERSOFT