Ghidul Serviciilor
Pharma Nord
inapoi la firma 1386 vizite
Poza Ofera noastra
Foto

Depozitul central

  Depozitul central este unul din cele mai moderne depozite de produse farmaceutice din Romania, in suprafata de 1000mp, amenjat conform standardelor internationale si normelor GDP - Good Distribution Practice.- controlul temperaturii cu monitorizarea electronica a temperaturii si umiditatii si inregistrarea lor electronica pe o perioada de 12 luni.Flux asistat de un program software care codifica reperele, usurand operatiile de receptie si pastrare-expeditie.Antrepozite separate complet de zona de operare. Depozitul din Bacau este amplasat intr-o zona nepoluata din nordul orasului, inconjurat de o suprafata inverzita de 4ha teren.

 

Distributie zonala

  PHARMA NORD detine puncte de distributie in cele mai importante orase din Romania .

  Fiecare din punctele noastre de distributie asigura legatura cu clientii si furnizorii nostri prin intermediul echipei de profesionisti, al dotarilor tehnice si al parcului auto.

Toate depozitele noastre sunt conectate online la sistemul informatic centralizat, ceea ce asigura o interfata de comunicare rapida si eficienta intre filialele PHARMA NORD si sediul central.

Pentru a cere oferta noastra de pret va rugam sa trimiteti un mail pe adresa noastra:

office@pharma-nord.ro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.