Ghidul Serviciilor
Pharma Nord
inapoi la firma 1386 vizite
Poza PHARMA NORD
Foto

PROFESIONALISMUL specialistilor PHARMA NORD din Romania, SUA si Canada in management, marketing si vanzari, permite  satisfacerea celor mai severe exigente ale clientilor nostri.

HOTARAREA intregii echipe de a fi cei mai buni, de a ne respecta intotdeauna promisiunile si angajamentele fata de partenerii nostri.

ANGAJATI  suntem o echipa de specialisti multidisciplinara, tanara, activa si flexibila, interesata permanent de dezvoltarea profesionala, de promovarea ideilor noi si asimilarea celor mai bune practici.

REGULI - Respectarea la nivel de companie a standardelor GDP - Good Distribution Practice si a celor mai moderne standarde internationale aplicabile.

MANAGEMENT modern si performant, in conformitate cu standardele internationale in domeniile import, depozitare si distributie produse farmaceutice, parafarmaceutice si cosmetice, de uz uman si veterinar.

ARIA de acoperire nationala in toate zonele tarii, in cel mai scurt timp posibil.

NECESITATI identificate si satisfacute pentru toate categoriile de clienti - farmacii, spitale, institutii guvernamentale, corporatii.

ORIENTARE catre CLIENT - Intreaga activitate a firmei este dedicata satisfacerii nevoilor clientilor, prin maxima flexibilitate, oferte speciale, campanii promotionale.

RESPECTUL fata de partenerii nostri si dezvoltarea unei colaborari bazata pe principiul:castig-castigi.

DISTRIBUTIE - in cel mai scurt timp, prin utilizarea Sistem Informatic Integrat pentru consultarea ofertei, stocurilor si facturilor emise si optimizarea timpului de comanda prin serviciul PHN OnLine.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.