Ghidul Serviciilor
Vinca, Roznov / Neamt - Importator De Piatra Naturala, Marmura, Granit
inapoi la firma 1417 vizite
Poza Trepte si contratrepte din travertin
Pret: 112,7 RON
Foto

Descriere

Travertin nechituit si neslefuit pentru trepte interioare.

Dimensiuni:

Lungime:100 cm

Latime: 33 cm

Grosime: 2 cm

Greutate: 20 kg/mp

Utilizare: Travertin nechituit si neslefuit pentru realizarea scarilor interioare. Fie ca este vorba de o vila, de un hotel, de un restaurant sau de un sediu comercial, vei imbina cu succes partea estetica si practica.  Echipa Vinca realizeaza proiecte personalizate conform cerintelor dvs., utilizand travertin de cea mai buna calitate si personal specializat in confectionarea treptelor si contratreptelor.

Montaj: Pentru montajul treptelor interioare din travertin nechituit si neslefuit se recomanda folosirea adezivului Thrakon, daca piatra va fi montata pe suport de ciment / sintolit.  Pentru o oferta privind montajul, va rugam sa ne contactati.

Intretinere: Pentru intretinerea treptelor din travertin nechituit si neslefuit va recomandam folosirea unui detergent de curatare adecvat, Deter Lavo sau Dopo Posa. Totodata, pentru impermeabilizarea suprafetei, este indicata folosirea unui impermeabilizant precum Water Block, N HOIL S sau Brill 01 Ultra.

Detalii Pret: Pretul travertinului nechituit si neslefuit pentru trepte interioare, afisat mai sus, se refera la o dimensiune standard. Pentru o oferta personalizata, precum si pentru o oferta privind montajul, va rugam sa va adresati unuia dintre consilierii nostri de vanzari, care va va raspunde in cel mai scurt timp. 

Termen de livrare: 5-14 zile lucratoare, pentru comenzi personalizate, sau Livrare in 48h, daca modelul dorit este in stoc.

Cum pot face rost de mostre?Va rugam sa ne contactati pentru a solicita o livrare de mostre gratuite si acestea va vor fi livrate prin serviciul de curierat insotite de cateva informatii generale despre compania noastra.

Transportul este gratuit?

Transportul este contra cost in functie de greutate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.