Ghidul Serviciilor
Picasso, Bucuresti - Croitorie Rochii De Mireasa Din Tesaturi Naturale
inapoi la firma 8965 vizite
Poza Rochii de nunta pe comanda
Foto

Ca tu sa stralucesti la evenimente importante din viata ta, realizam rochii pentru orice ocazie, de la rochii de mireasa pe comanda, la rochii pentru domnisoare de onoare, pana la rochii de nasa sau soacra. O experienta haute-couture care iti pune in evidenta frumusetea.

Alege sa fii unica la evenimentul la care participi purtand o rochie de nunta haute-couture creata special pentru tine. Evenimentele importante la care suntem invitati necesita rochii potrivite, cusute cu atentie si realizate din cele mai fine materiale. De aceea, din dorinta de a satisface chiar si cele mai inalte pretentii, echipa noastra dispune de specialisti pentru crearea rochiilor de ocazie.

Indiferent de rolul pe care il vei avea la nunta la care participi, fie ca esti nasa, soacra sau domnisoara de onoare, realizam rochii de nunta la comanda punand accentul pe particularitatile fiecarei cliente in parte. De aceea rochia ta de nunta va fi unica si va spune mereu o poveste despre tine, cusuta cu experienta, dragoste si pasiune.  Atelierul nostru creaza minuni, iar rochia ta poate fi una dintre ele! .

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.