Ghidul Serviciilor
Pik Time - Curatenie Si Intretinere Cladiri, Bucuresti
inapoi la firma 270 vizite
Poza Curatare tubulatura si hote
Foto

Hota restaurantului dumneavoastra aduna, inevitabil, fum si vapori de grasime in zona din spatele filtrelor. Mentinerea curata a aceastei zone, este primul pas in prevenirea incediilor. De aceea, noi va punem la dispozitie serviciul de curatare hote.

Intrucat tubulatura care pleaca din hota dumneavoastra se umple cu grasime, iar daca nu este corect intretinuta, zona poate deveni periculoasa si foarte inflamabila, noi venim cu solutia salvatoare si va punem la dispozitie serviciul de curatare tubulatura.

Ventilatorul de evacuare reprezinta plamanii hotei restaurantului dumneavoastra. Grasimea se poate acumula pe palele ventilatorului incetinind fluxul de aer, si reducand astfel capacitatea de degajare a fumului din bucatarie. Dar nu aveti de ce sa va faceti griji cand ne aveti pe noi. Pentru problema aceasta am creat serviciul de curatare ventilator de evacuare.

Tehnicienii nostri sunt experti in diagnosticarea problemelor la hote si tubulatura.Pentru o intalnire cu unul dintre inspectorii nostri va rugam mergeti la pagina de contact. Va vom oferi o inspectie gratuita, verificand totul pana la ultimul amanunt.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.