Ghidul Serviciilor
Pik Time - Curatenie Si Intretinere Cladiri, Bucuresti
inapoi la firma 270 vizite
Poza Pik Time - detalii firma
Foto

Pik Time este o firma in continua miscare pe piata serviciilor de curatenie si intretinere cladiri. In ultimii ani, PIK TIME a evoluat in mod inteligent, de la oferirea doar de servicii de deratizare, dezinsectie, dezinfectie, la oferirea unei game variate de servicii.Noi facem lucrurile sa fie mai simple si va oferim posibilitatea de a beneficia de servicii de curatenie, deratizare, dezinsectie, dezinfectie, ignifugare sau termoprotectie metale, de la un singur furnizor.

Misiunea noastra este imbunatatirea calitatii vietii prin furnizarea de servicii profesionale de curatenie si intretinere cladiri, menite sa contribuie la o societate curata si sanatoasa in care dumneavoastra sa va desfasurati activitatea.

Viziunea firmei PIK TIME este de a deveni partenerul preferat al clientilor, prin profesionalism, corectitudine, responsabilitate, transparenta si inovare.Punem accent pe cunoasterea si intelegerea nevoilor clientilor, pe care le gestionam cu grija si responsabilitate. Astfel, acordam importanta egala fiecarei lucrari, dispunem de personal calificat, de utilaje de ultima generatie si de substante avizate de Ministerul Sanatatii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.