Ghidul Serviciilor
Pinum Doors & Windows
inapoi la firma 6782 vizite
Poza Ferestre PVC Gealan
Foto
Foto
Foto
Foto

Sistemul de profile PVC S 8000

Creat pentru un confort ambiental perfect. Profilul S 8000 se caracterizeaza prin eficienta economica si optimizarea utilizarii materialelor. Aceste aspectele ale acestui sistem de etansare cu o adancime de 74 mm – ajuta la o prelucrare mai usoara si mai eficienta.

 

Beneficiile S 8000

Adancimea de constructie

Adancimea de constructie de 74 mm asigura o izolatie termica si fonica foarte buna.

Camera principala

Camer? principala de mari dimensiuni pentru sustinerea rigidizarilor voluminoase din otel.

Geometria profilelor

Geometria profilelor bazata pe utilizarea rationala a materialelor protejeaza resursele si prin aceasta, mediul inconjurator.

Un singur element

Un singur element de rigidizare din otel pentru toc, cercevea si stulp.

Climat interior

Optional, climat interior imbunatatit si confort ambiental sporit datorita sistemului brevetat de ventilatie GECCO – pentru o circulatie controlata a aerului intre exterior si interior.

Disponibil in numeroase nuante acrylcolor si folii decorative (cu aspect de lemn).

 

Stabilitate: planificare la scara larga

La dezvoltarea sistemului S 8000, o atentie speciala a fost acordata stabilitatii profilelor. O dimensiune ridicata corespunzatoare a fost reprezentata de camera principala pentru sustinerea rigidizarilor din otel. Rezultatul este o rigiditate foarte mare la incovoiere a armaturilor standard, ceea ce constituie un alt avantaj in ceea ce priveste stabilitatea profilului. Astfel, nu mai exista obstacole in calea realizarii elementelor de mari dimensiuni, iar datorita acestui aspect putem oferi clientilor ferestre de mari dimensiuni.

Inaltimea maxima a elementelor pentru ferestre depinde de latimea ferestrei si de suprafata totala rezultata aferenta. In cazul ferestrelor de mari dimensiuni, elementele ferestrei sunt supuse unor forte puternice.

 

Structura flexibila cu camera multiple


 
S 8000 cu 5 camere:

- Stabilitate excelenta datorita rigidiz?rilor din otel de la nivelul tocului si cercevelelor.

- Foarte usor de curatat datorita faltului de mari dimensiuni al tocului.

- Optional, disponibil in varianta incastrata, cu sipca pentru sticla cu inclinare dubla sau in varianta semi-incastrata, cu sipca rotunda pentru sticla.


 
S 8000 cu 6 camere:

- Izolare termica excelenta datorita celor sase camere de la nivelul tocului si cercevelei.

- Foarte usor de curatat datorita faltului de mari dimensiuni al tocului.

- Optional, disponibil in varianta incastrata, cu sipca pentru sticla cu inclinare dubla sau in varianta semi-incastrata, cu sipca rotunda pentru sticla.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.