Ghidul Serviciilor
Pinum Doors & Windows
inapoi la firma 6782 vizite
Poza Parchet
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Despre HARO


Mica afacere de familie, care a fost fondata de Franz Paul Hamberger in 1866 ca fabrica de chibrituri si caramida, este astazi cel mai mare producator de parchet din Germania. Alte lucruri raman aceleasi: dupa mai bine de 150 de ani, Hamberger ramane pana acum o afacere de familie, administrata de proprietarii companiei in generatiile a patra si a cincea.

Aceasta istorie a companiei traverseaza o divizare importanta intre traditie si viitor: continuam sa ne concentram pe valorile corporative clasice, cum ar fi orientarea catre clienti si angajati, sustenabilitatea si un nivel ridicat de constientizare a calitatii, precum si pe valorile familiale care au radacini in tara si regiune. In acelasi timp, privim intotdeauna spre viitor. Suntem condusi de valori fundamentale moderne, cum ar fi inova?ia, succesul economic, viata sanatoasa si sustenabilitatea, pentru a modela viitorul cu curaj si angajament.


PARCHET STRATIFICAT HARO

Parchetul din lemn este o pardoseal? de inalta calitate. Lemnul dur este de obicei folosit pentru prelucrare, frecvent stejar sau fag, dar si alte esente de lemn, cum ar fi artarul, frasinul sau nucul si chiar zada, sunt de asemenea optiuni posibile. Fiecare specie de lemn ofera propriile sale proprietati speciale.

Pardoseala din lemn s-a dezvoltat pentru a include doua tipuri principale: parchetul din lemn masiv sau parchet din lemn stratificat.

Parchetul multistratificat este varianta moderna a unei pardoseli. Acest tip ofera multe avantaje, deoarece pardoseala lucreaza in timp mult mai putin si mediul este protejat datorita consumului mai redus de resurse: este posibila o constructie cu doua sau trei straturi. Stratul superior vizibil se nume?te stratul de uzura. Este fabricat din lemn pre?ios de inalta calitate si potrivit denumirii sale generice trebuie sa aiba o grosime de cel putin 2,5 milimetri. Cu cat stratul superior este mai gros, cu atat il puteti slefui mai des. Sub acest strat se afla un strat de mijloc si, de asemenea, un al treilea strat, care este in general realizat din lemn de rasinoase. Acest lucru imbunatateste stabilitatea, in special cu un strat mijlociu transversal. Aceast? constructie multistrat mai stabila permite, de asemenea, montarea unei conexiuni cu clic, care distinge parchetul usor de instalat de astazi.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.