Ghidul Serviciilor
Piontani Services Servicii Curatenie De Calitate Bucuresti, Ilfov
inapoi la firma 435 vizite
Poza Curatare mochete
Foto

Mochetele din compania dvs. si-au pierdut stralucirea? Va doriti un spatiu curat si igienizat pentru a crea un mediu de lucru placut angajatilor si o impresie de neuitat clientilor care va viziteaza? Piontani Services ofera solutii profesionale pentru curatarea mochetelor din birourile si salile companiei dvs.

Renuntati la investitii costisitoare in produse de curatat sau la efortul si timpul alocat pentru demontarea acestora, curatarea la un centru specializat iar apoi repunerea pe pozitii! Nivelul de trai a evoluat si odata cu acesta si asteptarile noastre pentru a ne bucura de rezultate cu mai putin efort.

Piontani Services utilizeaza echipamente si tehnologie de ultima generatie putand sa curete in profunzime chiar si cele mai murdare suprafete ale mochetei.Tehnologia de injectie/extractie utilizata de Piontani Services curate perfect orice tip de mocheta, fara a degrada calitatea tesaturii sau a modifica culoarea originala.

Nu este indicat sa incercati sa spalati mocheta urmezind in profunzime tesatura acesteia! Stratul cauciucat de pe interior risca sa ramana umed si sa favorizeze aparitia bacteriilor si a mirosului neplacut, deoarece structura acesteia nu permite o uscare adecvata.

Firma noastra de curatenie foloseste doar produse de curatat ne-toxice, biodegradabile, hipoalergenice.

Utilizand echipamente specializate, de curatare a mochetei cu spuma uscata si igienizare cu abur, Piontani Services va ofera o solutie rapida, calitativa si fara nici un risc asupra mochetei. Mochetele companiei dvs. vor straluci de curatenie!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.