Ghidul Serviciilor
Piscine Laghetto East - Constructii Piscine Si Saune , Bucuresti
inapoi la firma 1644 vizite
Poza Piscine Rezidentiale
Foto

Piscinele cu tehnologie Bluspring sunt piscine in sistem overflow respectiv apa se revarsa pe toate laturile piscinei in canalul perimetral de unde este preluata de catre sistemul de filtrare. Avantajul acestui sistem este ca praful si mizeria plutitoare sunt evacuate imediat in exteruiorul piscinei si retinute de sistemul de de filtare. Piscinele Bluespring se instaleaza forte repede in 5-7 zile cu un minim de lucari civile respectiv saprea excavatiei si turnarea unui radier din beton armat.

Pe radier de monteaza structura metalica din inox si otel galvanizat si apoi se face umpututra cu pamant in jurul piscinei.In acest fel mai este necesar turnarea peretilor din beton armat si a bazinului de compensare.In cazul piscinei Bluepring bazinul de compensare este situat intre peretii structurii metalice sub forma unui canal perimetral de overflow.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.