Ghidul Serviciilor
Piscine Laghetto East - Piscine Si Saune Rezidentiale, Bucuresti
inapoi la firma 252 vizite
Poza Wellness Laghetto
Foto

Proiectarea si realizarea unui centru wellness inseamna pentru Wellness Laghetto jocul cu apa, dominarea vaporilor, gestionarea sunetelor, teatralizarea locurilor, crearea scenografiilor, folosirea cât mai inteligenta a culorilor si a luminii. Este indicarea imaginara a traseelor cu rute parfumate invizibile, senzatia de a simti materialele pe piele, crearea emotiilor, amenajarea scenariilor, trairea unei adevarate povesti, inseamna transportarea persoanelor intr-o dimensiune senzuala, satisfacatoare pentru ca fiecare experienta sa poata fi emotionanta, exclusiva, intima, unica si memorabila.

   Astazi, viata este frenetica si haotica, iar misiunea Wellness Laghetto este, datorita experientei, sa o transforme intr-o oaza de relaxare si confort, unde apa, aburul, materialele atent alese, luminile, culoarea, si parfumul reprezinta o sursa de renastere si armonie pentru trup. Utilizand apa ca element magic, se poate reda armonia dintre om si mediul inconjurator, dintre sufet si trup, acesta fiind secretul centrelor wellness Laghetto.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.