Ghidul Serviciilor
Piscine Service - Piscine, Saune, Cazi Hidromasaj Si Accesorii, Bucuresti
inapoi la firma 690 vizite
Poza Cazi de baie cu hidromasaj
Foto

Aceasta cada cu hidromasaj se gaseste in diferite variante fiind perfect pentru fiecare familie. Aflandu-se in fruntea topului din gama Futura, pe locul culcat poti experimenta adevarata senzatie SPA oferita de Aquavia. Pentru cei ce vor cel mai bun produs de pe piata. Posibilitatea de a alege intre varianta ingropata sau supraterana.

Cada cu hidromasaj Aquavia Futura 40 model Standard

Cea mai populara cada cu hidromasaj proiectata pentru confortul a 6 persoane care sa beneficieze de experianta unui masaj hidro-terapeutic datorita  confortului celor 6 locuri ergonomice, fiecare loc oferind un masaj unic orientat catre o zona specifica. Aceasta cada cu hidromasaj se gaseste in diferite variante fiind perfect pentru fiecare familie. Aflandu-se in fruntea topului din gama Futura, pe locul culcat poti experimenta adevarata senzatie SPA oferita de Aquavia. Pentru cei ce vor cel mai bun produs de pe piata. Posibilitatea de a alege intre varianta ingropata sau supraterana

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.