Ghidul Serviciilor
Piscine Service - Piscine, Saune, Cazi Hidromasaj Si Accesorii, Bucuresti
inapoi la firma 698 vizite
Poza Sisteme de acoperire piscine exterioare
Pret: 18.564 RON
Foto

Acoperire pentru piscina model Klasik, fabricata din policarbonat celular de 8mm, furnizata cu sine standard, culoare Elox. Modelul Klasik vine echipata cu 1 usa cu balamale montata in peretele frontal.

 

Printre avantajele oferite de acoperirea pentru piscina Klasik amintim:1. Protejeaza perimetrul piscinei impotriva accidentelor.2. Temperatura apei este mai mare si reduce costurile de incalzire in extrasezon.3. Curatenia apei din piscina este mentinuta mult mai usor, acest lucru reducand costurile de intretinere ale acesteia si reduce consumul de chimicale.4. Prelungeste sezonul de imbaiere.5. Pentru ca este un produs Ecologic, acesta este prietenos cu mediul inconjurator.6. Beneficiati de confortul si Intimitatea oferita de o acoperire de piscina profesionala de calitate inalta.7. Prelungeste durata de viata a piscinei deoarece ofera protectie UV si reduce inflenta factorilor ce pot afecta piscina.8. Acum puteti avea un pH stabil, deoarece acesta este influentat de orice materie care intra in contact cu apa (praf, insecte, ploi acide, etc).9. Reduce timpul necesar intretinerii piscinei.10. Ofera Protectie in perioada iernii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.