Ghidul Serviciilor
Plastor
inapoi la firma 459 vizite
Poza Componente tehnice
Foto

O parte importanta a activitatii firmei o constituie productia de componente tehnice pentru diferite sectoare industriale.Clientii Plastor se situeaza in domeniul:

 

Componentele din material plastic sunt executate prin tehnologiile:

Masinile de injectat au forta de inchidere cuprinsa intre 50-1100 tf si sunt marci binecunoscute in domeniu: Arburg, Demag, Engel, Krauss Maffei.

Atelierul de injectare utilizeaza si tehnologia de injectare cu gaz.Materialele plastice injectate sunt: PA, PA + FS, PET, PBT, PBT + FS, ABS, ABS+PC, PC, POM, TPE, etc.

Masinile de extrudare-suflare corpuri cave au capacitatea intre 5- 50 litri si sunt produse de firme europene (Techne, Magic, Automa, Meico). Firma detine atat tehnologia de suflare clasica cat si de suflare cu aspiratie. Materialele plastice prelucrate sunt poliolefine si poliamide.Componentele din material plastic pot fi decorate prin: serigrafie (plana, cilindrica, conica), tampografie (pana la 5 culori), marcare la cald sau vopsire.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.