Ghidul Serviciilor
Plastor
inapoi la firma 464 vizite
Poza Matrite
Foto

Proiectarea si executia de matrite pentru nevoile proprii sau la comanda clientilor este o activitate in care societatea Plastor are o indelungata experienta.Bazandu-se pe o moderna dotare tehnologca si pe un colectiv de specialiti cu o inalta pregatire profesionala, in ultimii ani au fost dezvoltate si abilitatile firmei de a oferi reparatii pentru clienti externi. Astfel, matriteriile Plastor pot prelua, pentru lucrari de reparatii sau modificari, matritele clientilor care nu au in dotarea proprie ateliere specializate

Proiectare matrite

Plastor asigura servicii de proiectare matrite prin atelierul de proiectare propriu.

Experienta dobandita in decursul anilor, in colaborarea cu importanti clienti din domenii cu inalte standarde de calitate, permite proiectarea unor matrite de injectare si extrudare-suflare cu cinematica complexa.

Programele utilizate sunt: Pro-Engineer si Euclid.

 

Productie matrite

Plastor proiecteaza si executa matrite pentru produsele proprii sau pentru diversi clientii. Matritele executate pentru clienti pot ramane in firma pentru executie de piese sau pot fi livrate clientului.

Clientii sunt din cele mai diverse domenii:

Plastor proiecteaza si construieste matrite pentru injectare si extrudare-suflare corpuri cave de dimensiuni pana la 1200 X 800 x 800 mm si greutate pana la 4,5 tone, din otel sau aluminiu.

Specialistii nostri au o mare experienta in realizarea de matrite cu cinematica complexa si tolerante stranse.

Softurile utilizate in departamentele CAD / CAM sunt: Pro-Engineer si Euclid.

Dotarea atelierelor de constructie de matrite cuprinde: freze CNC (Fadal, CB Ferrari, Mikron, Rambaudi), masini de electroeroziune CNC (Agie, Charmilles), prese de tusat (Reiss) si strunguri CNC.

Elementele tipizate care intra în componenta matritelor (blocuri calde, aruncatoare, etc.) se aleg in functie de cerintele clientilor si pot fi dupa standarde Hasco, DME, Rabourdin, Meussburger, etc.

Matritele executate sunt destinate atat nevoilor proprii societatii Plastor cat si diversilor clienti din domenii pretentioase ale industriei (auto, electronica, electrocasnica).

 

Reparatii matrite

Reparatiile si intretinerea matritelor aflate in exploatare la Plastor se efectueaza in atelierele proprii specializate.

Dotarea atelierelor de constructii matrite ale Plastor cu echipamente moderne si performante a permis abordarea unui nou segment de piata: efectuarea de reparatii pentru clienti externi. Va invitam sa adresati solicitarile dumneavoastra serviciilor noastre comerciale:marketing@plastor.ro si vinzari@plastor.ro.

Cererea dumneavoastra va fi preluata si analizata, urmand ca in cel mai scurt timp posibil sa fiti contacta

Plastor vinde o gama variata de matrite la preturi avantajoase. Va rugam sa alegeti produsele care va intereseaza din lista de mai jos si sa contactati pentru detalii departamentul Cumparari: import@plastor.ro

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.