Ghidul Serviciilor
Platinum Contab - Servicii Contabilitate Bucuresti
inapoi la firma 87 vizite
Poza Cenzorat
Foto

Problema unei asociatii nu este daca are cenzor, ci daca acesta este profesionist, pregatit pentru acest tip de activitate, fara a pune interesele proprii in fata celor ale proprietarilor.
 Daca sunteti presedintele unei asociatii de proprietari, unul din membrii comitetului executiv sau un simplu membru al asociatiei si doriti sa nu aveti emotii în privinta corectitudinii financiar-contabile a asociatiei atunci noi va oferim servicii profesionale la preturi avantajoase.

În cadrul ONG-urilor, numirea cenzorilor este reglementata de catre O.G. 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii.

În cadrul sociatatilor  comerciale, cenzorii îi asigura pe asociati/actionari ca sunt informati corect în ceea ce priveste buna gestiune a societatii si le aduc la cunostinta neregulile constatate.

Îndeplinirea mandatului de cenzor se face cu respectarea Standardului profesional nr. 23 privind activitatea de cenzor la societatile comerciale (elaborat de CECCAR), precum si a prevederilor Legii 31/1990 privind societatile comerciale, cu completarile si modificarile urmatoare.
Beneficiile externalizarii serviciilor de cenzurat
 
Fara Costuri Suplimentare
Costurile cu externalizarea serviciului vor fi aceleasi cu cele catre cenzorii din asociatia dvs.
 
Siguranta În Activitate
Veti avea parte de o siguranta mai mare: vom detecta din timp a fraudele si erorile
 
Obiectivitate În Cenzorat
Serviciile prestate vor fi realizate într-un mod profesionist, neutru si independent

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.