Ghidul Serviciilor
Pimpmysofa - Curatare Tapiterii
inapoi la firma 39 vizite
Poza Ce este PimpMySofa?
Foto

PimpMySofa asigura servicii de curatare canapele din meterial textil si piele in timp record! Garantam eliminarea murdariei, petelor, mirosurilor neplacute si acarienilor din orice material, folosind tehnologii avansate de aspirare si spalare cu injectie-extractie. 

PimpMySofa nu se mandreste doar cu serviciiul de curatare canapele ci si cu faptul ca ofera si serviciul de intretinere a materialului prin aplicarea de protectie ceramica pe canapea. 

Multi dintre clientii nostri au fost alaturi de companie de la început, dându-ne stabilitate si permitând companiei sa se dezvolte din interior. PimpMySofa este recunoscut ca fiind sigur din punct de vedere financiar si nu se bazeaza pe nicio finantare externa.

Acoperim Bucuresti, Ilfov si ne propunem sa fim un furnizor unic de curatat canapele,fotolii,saltele,covoare pentru toata lumea.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.