Ghidul Serviciilor
Poema - Instalatii De Spargere Si Sortare A Pietrei, Orastie / Hunedoara
inapoi la firma 1174 vizite
Poza Presortare si sortare
Foto

Ciur vibrator cu 3 si 4 etaje /Sortator agregate 3 sau 4 campuri de sortare

 

Caracteristici de constructie :

Carcasa oscilanta din tabla de fier groasa, cadre de selectie fixate prin buloane auto-blocante, pentru a elimina cât mai mult posibil piesele îmbinate cu carcasa prin sudura, care pot crea tensiuni interne periculoase, determinâd în timp ruperea carcasei.Grup oscilant format dintr-un arbore excentric tratat si rectificat, montat pe 2 sau 4 rulmenti speciali pentru masinile vibratoare cu banda larga. Lubrifierea se efectueaza cu gresoare, plasate în partea superioara a suporturilor, usor accesibile si conectate cu furtunuri flexibile. Sitele de cernere, pot fi echipate cu plase de sarma, site de poliuretan sau chiar tabla forata. Cadru de baza profilat, cu grosime adecvata, prevazut cu suport detasabil, pentru a facilita transportul.Prevazut cu transmisie, curele si aparatori de protectie.

Ungerea  se face prin intermediul gresorilor,  pozitionati în partea superioara  sunt conectate cu furtunuri flexibile la sistemele automate de lubrifiere. Canalul de evacuare si transportorul de nisip sunt separate si protejate de o placa anti-uzura sau cauciuc. Toate ciururile vibratoare din seria VS pot fi livrate la cerere cu un sistem de spalare pe fiecare etaj de cernere, cu duze speciale.

 

CERTIFICAT DE CONFORMITATE -DIRECTIVA MASINI 89/392 / CEE SI AMENDAMENTELE SUCCESIVE.

Categorii: Concasare industriala, Curatare si spalare, Presortare si sortare

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.