Ghidul Serviciilor
Poema - Instalatii De Spargere Si Sortare A Pietrei, Orastie / Hunedoara
inapoi la firma 1342 vizite
Poza Rampa mobila de spalare roti
Foto

BT2400 este echipat cu un rezervor de aditivi nepoluanti, care functioneaza prin cântarirea materialului solid si îngreunarea  particulelor, ajungând în centrul cuvei, pentru a fi apoi evacuat prin intermediul unui lant autocuratator cu rascheti. Rezervorul are capacitatea de contine aproximativ 7500 de litri de apa reutilizabila, cu puritate de pâna  la 98%;  plutitorul situat în interiorul rezervorului, determina prin senzorul de citire nivelul apei, care prin intermediul  tubulaturii este conectat la reteaua de alimentare cu apa,  având mereu controlul de nivel prin deschiderea manuala a supapei. Cele doua pompe, fiecare  de capacitatea de 2000 litri/min. Asigura procesul de spalare prin cele 100 de duze, care au o presiune constanta (aproximativ 2 bari / duza), pentru a elimina toate reziduurile solide atasate de masini. Cele 100 duze sunt amplasate pe peretii laterali care se afla pe grile de sprijin. Gratarele de trecere, sustin 20 tone / axa, pot fi îndepartate  sau demontate usor pentru o curatare si întretinere eficiente, în timp ce usile de vizitare sunt situate pe partea laterala a peretelui de comanda. Panoul electric, adecvat pentru utilizare la exterior, si realizat cu PLC, astfel încât sa determine timpul de spalare si este programat sa obtina economie de consum în anotimpurile calde / medii, când va fi mai putina murdarie, va fi redus  si timpul de spalare, acesta fiind  reglabil, în timp ce în anotimpuri ploioase, poate fi crescut timpul de spalare, pentru o curatare adecvata a anvelopelor si a sasiului. 

expunem câteva date tehnice orientative sau relative pentru acest model BT 2400:

> Buc. 2 Pompe submersibile (2000 litri / min.)

> Buc. 100 duze > 2 bari de presiune pentru fiecare duza

> Buc. 1 Rezervor de apa de 7500 litri (sub calea de spalare)

> Buc. 1 Banda de razuire pentru material murdar

> Buc. 1 Lumini de trafic/Semafor

> Buc. 1 Sistem cu fotocelule pentru pornire automata a sistemului

> Buc. 1 Sistem automat de reglare a timpului de spalare gestionat de PLC

> Timpul de spalare de la 20 la 50 de secunde depinde de murdaria utilajului de transport uzinal si de santier

> Buc. 1 Capacitate rezervor de floculant de 100 litri (fara floculant inclus)

> Capacitate greutate 20 t pe axa

> Putere necesara 15kW 380V (priza de 32A 5P)

> Dimensiuni: 5300mm x 2400mm x 2350mm

> Latime: 2900 mm

> Îndepartarea namolurilor: DA

Categorii: Mini Concasare, Rampa mobila de spalare roti de autocamioane si sasiuri

Rampa mobila de spalare automata,

BT2400 este construita ca un sistem complet de spalare a partilor inferioare ale camioanelor si a mijloacelor de lucru in santiere, potrivite si necesare  în special pentru cariere de piatra,  balastiere, statii de betoane, santiere de constructii sau demolari, depozite de deseuri, crescatorii de porcine etc.

O trecere rapida  a autovehiculelor prin BT2400 spala perfect rotile autovehiculelor,  avand astfel acces pe drumuri nationale principale si autostrazi, fara niciun pericol de accidente, poluare sau alte inconveniente.

Statia automata de spalare mobila, este construita cu design actual, modern, eficienta, rapida, usor de transportat si respecta legile rutiere europene în vigoare.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.