Ghidul Serviciilor
Centrul Medical Poemedica Bucuresti
inapoi la firma 11647 vizite
Poza Cabinetele medicale POEMEDICA
Foto

Cabinetele medicale POEMEDICA reunesc urmatoarele domenii medicale: Obstetrica – Ginecologie, Recuperare Medicala, Medicina interna si Ecografie. Suntem o echipa de profesionisti devotati, mereu entuziasti, seriosi si onesti cu pacientii nostri; pentru noi medicina continua sa fie o arta. Ne dorim o colaborare deosebita cu pacientii nostri, bazata pe incredere si pe corectitudine.

 

Punem in slujba sanatatii dumneavoastra toata stiinta medicala acumulata de fiecare dintre noi in cursuri si specializari permanente. Va stam la dispozitie pentru a va asigura informatiile medicale de care aveti nevoie, pentru a creste calitatea vietii dumneavoastra. Rezultatele muncii noastre se recunosc in adresabilitatea mereu in crestere de-a lungul celor 5 ani de cand fiintam si in aprecierile pe care dumneavoastra ni le faceti. Va multumim si va asteptam!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.