Ghidul Serviciilor
Centrul Medical Poemedica Bucuresti
inapoi la firma 11647 vizite
Poza Ecografie
Foto

Diagnosticul oricarei afectiuni este rezultatul coroborarii informatiilor obtinute prin anamneza (discutia cu pacientul), examen clinic (consultatia propriu-zisa) si diferite investigatii de laborator si imagistice dintre care foarte utila este ecografia. Ecografia este o tehnica imagistica care ajuta mult medicul in vederea stabilirii diagnosticului. Investigatia ecografica nu stabileste diagnostice.

\

Cabinetele PoeMedica ofera posibilitatea mai multor tipuri de investigatie ecografica din domeniile patologiei ginecologice si obstetricale, afectiunilor abdominale, patologiei mamare etc. ecografie abdominala generala ecografie ginecologica transabdominala ecografie ginecologica transvaginala stabilirea diagnosticului de sarcina in primul trimestru urmarirea sarcinii in trimestrele II si III biometrie fetala elemente de morfologie fetala controlul ecografic al montarii dispozitivelor intrauterine (sterilet) ecografia glandei mamare histerosonografie cu solutie salina

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.