Ghidul Serviciilor
Spitalul Clinic De Urgenta Sfantul Ioan Bucuresti
inapoi la firma 7862 vizite
Poza Sectia Chirurgie Plastica,estetica
Foto

SECȚIA DE CHIRURGIE PLASTICĂ, ESTETICĂ ȘI MICROCHIRURGIE RECONSTRUCTIVĂ  A SPITALULUI CLINIC DE URGENȚĂ SF. IOAN-BUCUREȘTI

 

ȘEF SECȚIE:  Dr. Carmen Giuglea Medic Primar, Șef Lucrări UMF Carol Davila-București

 

Înființată la sfârșitul anului 2012 în cadrul Spitalului Clinic de Urgență „ Sf. Ioan” București ca secție de sine stătătoare, prezintă ca obiect de activitate chirurgia reconstructivă posttraumatică sau postexcizională tumorală, chirurgia mâinii, microchirurgia reconstructivă si arsuri  .Patologia chirurgiei plastice se afla la granița cu alte specialitati chirurgicale  și nu numai, de aceea aceasta sectie își găsește incontestabil locul în cadrul unui spital de urgență . 

 

Dotări:

 1 sală de operații dotată cu aparat de anestezie generală Dräger, instrumentar Aesculap, inclusiv pentru intervenții microchirurgicale, lupe binoculare microchirurgicale, bisturiu electric - electrocoagulare unipolară; electrodermatoame si dermatoame manuale, mesh graft expander; aparat pentru lipoaspirație, sonde de lipoaspiratie. 

Secția pune la dispoziție pacienților 25 de paturi grupate în saloane cu 2,4 și 6 paturi, dotate parțial cu: frigider, aer condiționat și televizor. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.