Ghidul Serviciilor
Polnebo, Baicoi / Prahova - Accesorii Acoperisuri Si Hale Industriale
inapoi la firma 1088 vizite
Poza Elemente etansare
Foto
Foto

În completarea gamei de elemente ce compun sistemele de învelitori metalice Wetterbest®, Depaco®distribuie si urmatoarele produse cu rol în etansarea si buna functionare a învelitorilor: De asemenea, Depaco® furnizeaza si sistemul de fixare a învelitorilor metalice Wetterbest®. Astfel, în portofoliul de produse al companiei exista suruburi de fixare conform cu indicatiile tehnice în vigoare. Folosirea acestora are o importanta deosebit de mare pentru durabilitatea si fiabilitatea acoperisului.

Elemente de protectie în zona coamei (de tip IZOVENT)Burete universalPieptene de streasinaManson de etansare pentru console, tevi aerisire, etcMastic siliconic pentru etansareBanda aluminizata pentru etansare (de tip Aluband, Soudaband)Capace aerisire acoperis si protectii strapungeri acoperis

De asemenea, Depaco® furnizeaza si sistemul de fixare a învelitorilor metalice Wetterbest®. Astfel, în portofoliul de produse al companiei exista suruburi de fixare conform cu indicatiile tehnice în vigoare. Folosirea acestora are o importanta deosebit de mare pentru durabilitatea si fiabilitatea acoperisului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.