Ghidul Serviciilor
Pool Control, Oradea - Piscine Din Polipropilena Si Beton Armat
inapoi la firma 1072 vizite
Poza Sisteme de incalzire solare
Foto

Cu ajutorul panourilor interconectabile HDPE putem mari perioada de utilizare a piscinei. Incalzirea piscinei cu panouri solare este o solutie ecologica si economica in acelasi timp.

Avantajele panourilor HDPE:

Utilizând panouri solare interconectabile HDPE puteţi prelungi sezonul de piscină, în caz de vreme corespunzătoare, veţi putea folosi picina începând cu sfârşitul lunii aprilie-începutul lunii mai şi până la sfârşitul lunii septembrie-începutul lunii octombrie.

Vă recomandăm să acordaţi importanţă deosebită termozolaţiei piscinelor, în special în porţiunile subterane. Termoizolaţia pisicnelor este cel puţin la fel de importantă ca şi cea a caselor de locuit. O piscină termoizolată va avea mult mai puţine pierderi de temperatură decât una neizolată, astfel va necesita mai puţine panouri solare pentru încălzire. De asemenea se recomandă acoperirea piscinelor cu prelate speciale pe timp de noapte, sau pe timp de ploaie. Fiecare sistem trebuie bine dimensionat, personalizat în funcţie de particularităţile piscinei Dvs şi a locului montajului. Pentru întocmirea unei oferte personalizate de regulă e nevoie de următoarele informaţii: dimensiunilie piscinei (lungime, lăţime, adâncime), gradul de termoizolare a piscinei, tipul piscinei (de interior, de exterior), locul pentru amplasarea panourilor solare (pe sol, pe acoperis), lungimea de traseu estimată de la locul panoului până la grupul de pompare+filtrare a piscinei, locaţia montajului.

Energia solara pentru ca:

  • ESTE GRATIS
  • AUTONOMA
  • INEPUIZABILA
  • ECOLOGICA
  • Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.