Ghidul Serviciilor
Pop-Ali Constructii, Lehliu-Gara / Calarasi - Montaj Acoperisuri,hidroizolatii
inapoi la firma 995 vizite
Poza Hidroizolatii
Foto

Pentru ca o hidroizolatie sa fie eficienta, trebuie sa fie continua. Calitatea unei lucrari de hidroizolatii este data de calitatea si caracteristicile materialului folosit precum si de calitatea executiei. Folosim o gama de produse profesionale, adaptate fiecarei situatii specifice:hidroizolatii membrane cu protectie minerala;hidroizolatii membrane compozite;hidroizolatii membrane autoadezive;hidroizolatii membrane antiradacina;hidroizolatii membrane cu fibra de sticla;hidroizolatii membrane cu voal de poliester.

Materialele sunt garantate in exploatare pe perioada de 10 ani. Garantia pentru buna executie este de 3 ani. Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat dumneavoastra,clientii nostrii, sa fiti multumiti de serviciile noastre, precum si de colaborarea cu societatea noastra.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.