Ghidul Serviciilor
Popesti Vet -Cabinet Veterinar- Popesti Leordeni
inapoi la firma 1034 vizite
Poza Oftalmologie veterinara
Foto

Ochiul este un organ pereche extreme de importat iar orice afectiune la acest nivel influenteaza negative calitatea vietii aimalului. De multe ori leziunile si bolile aparatului visual sunt depistate prea tarziu. Va sfatuim sa apelati la medicul veterinar ori de cate ori sesizati jena, sensibilitate, secretii nou aparute sau leziuni la cercetarea ochilor animalului dvs.  marea majoritate a bolilor si leziunilor ocular pot fi vindicate sau stopate daca sunt depistate la momentul oportun. Tratamentele  oftalmice sunt in general de durata iar o mare parte din ele vor fi facute chiar de proprietar, de aceea este deosebit de important ca proprietarul sa inteleaga si sa execute primele manopere in cabinet, impreuna cu medicul veterinar.

Va stam la dispozitie cu o gama larga de manopere si tratamente

blefaroplastii, entropion, ectropion, enucleeri, remedieri luxatii,tratamente specifice anumitor boli ale aparatului vizual.Contol cu substante de contrast, coliruri, seruri, geluri, etc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.