Ghidul Serviciilor
Ram Prod Project
inapoi la firma 1591 vizite
Poza Structuri metalice
Foto

Proiectam, executam si montam structuri metalice pentru corturi sau hale.

Fie ca se doreste o invelitoare de prelata sau se doreste construirea unei hale cu panouri sandwich sau tabla, putem executa structuri metalice proiectate dupa cerintaclientului.

Structura metalica este proiectata de catre inginerii nostri folosind softuri specializate de proiectare pentru structuri metalice, respectand normativele in vigoare pentru vant, incarcare la zapada si seism in functie de zona unde se doreste a fi amplasata structura.

Productia se realizeaza in sectia noastra specializata iar structura este confectionata din profile metalice rectangulare din otel de cea mai buna calitate.

Amplasare structurilor metalice se poate face pe orice tip de teren. Daca exista o platforma de beton, prinderea se va face direct pe platforma cu conexpanduri sau ancore chimice iar daca nu, se vor sapa fundatii de tip pahar acolo unde vor fi amplasati stalpii.

Dimensiunile structurilor metalice sunt in functie de cerintele clientilor. Practic nu exista o limitare standardizata a dimensiunilor de lungime, latime si inaltime, structurile metalice create de noi fiind unicate. Oferim solutii pentru orice cerinta.

Avantajul deosebit al acestor constructii este acela ca datorita prinderilor mecanice (in suruburi) ale elementelor componente ele pot fi usor demontate si reamplasate in alte locatii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.