Ghidul Serviciilor
Premium Dental-Clinica Stomatologica- Arad
inapoi la firma 2351 vizite
Poza Estetica dentara
Foto

E?ti nemul?umit de aspectul danturii tale? Te a?teaptă un eveniment major ?i ?i-ai dori un zâmbet impecabil? Vrei un zambet mai alb, mai stralucitor si armonios?

Fatetele dentare, minim-invazive, rezistente si longevive, sunt solutia ideala.

Acestea reprezinta un tratament restaurativ sau cosmetic, care schimba in totalitate designul dintilor, oferindu-le culoare naturala permanenta, forme simetrice si luminozitate. Folosirea microscopului dentar Zeiss in cadrul clinicii Premium Dental ajuta la preparatii minim invazive, de 0.2-0.5 mm, iar cand pacientul are dintii mici, ei nu se slefuiesc deloc, folosindu-se fatetele no-prep. Desi delicate, odata cimentate, fatetele dentare sunt extrem de rezistente, durata lor de viata fiind de aproximativ 15-20 ani.

Fatete dentare

Fatetele dentare ceramice ofera danturii un aspect deosebit, datorita asemanarii cu smaltul dentar: culoarea, transluciditatea si stralucirea acestora copiaza fidel structura si estetica dintilor naturali. Acestea sunt folosite in cazul in care volumul dintilor finali este mai mic sau aproximativ egal cu cel al dintilor initiali, sau cand acestia trebuie mutati usor mai in interior. Utilizarea fatetelor ceramice clasice necesita slefuirea a 0.2-0.5 mm din smaltul dintilor, iar avantajele acestora au fost studiate si demonstrate in timp.

Fatete dentare no prep

Fatetele dentare no prep sau Contact Lens au indicatii mai limitate si se pot folosi doar la pacientii cu dinti mici, cu spatii intre dinti sau dupa tratamentele ortodontice. Fatetele no prep se pot fixa doar pe dinti sanatosi si integri. Avantajele acestora sunt: nu este necesara anestezia, slefuirea dintilor sau aplicarea fatetelor provizorii. Aplicarea fatetelor dentare no prep nu sensibilizeaza dantura si garanteaza confort in timpul tratamentului. Acestea au acelasi grad de estetica si longevitate ca fatetele dentare ceramice.

Fatetele dentare sunt folosite in urmatoarele cazuri:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.