Ghidul Serviciilor
Prestige Tours
inapoi la firma 1250 vizite
Poza City Break
Foto

Servicii incluse:

 Nu sunt incluse:

 

 

Descriere

 

Ziua 1 Bucuresti Berlin

 

Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul  Otopeni la ora 12 :50. Plecare spre Berlin cursa Air Belin la ora 14 :50. Ora 16 :00 - sosire la Berlin. Transfer la hotel. Cazare in Berlin Hotel Tiergarten 3* sau similar.

 

Ziua 2 Berlin

 

Mic dejun.  In cursul diminetii tur panoramic de oras : Poarta Branderburg, cladirea istorica a Reichstagului, Alexanderplaz, cladirea Operei, Primaria cu Fantana lui Neptun, Catedrala, Bulevardul Unter den Linden, Piata Gendarmenmarkt, Muzeul Pergamon.  Dupa amiaza timp liber pentru o plimbare pe cont propriu prin vestita Gradina Zoologicala din Berlin sau o vizita la Palatul Charlottenburg. Cazare la hotel  Tiergarten Berlin 3* sau similar.

Ziua 3 Berlin

Mic dejun. Timp liber sau optional excursie la Postdam. Puteti vizita  Castelului Sanssouci, dupa care va puteti  plimba prin parc. Aflat in apropiere de Potsdam, palatul Sanssouci a fost construit de regele Prusiei, Frederic al II-lea si inaugurat printr-un banchet stralucitor in 1747. Numele palatului nu era ales intamplator: „fara griji”. Fusese numit astfel tocmai pentru ca regele il concepuse ca un loc de odihna. Dupa amiaza timp liber pentru a vizita unul din faimoasele muzee ale orasului (Muzeul Pergamon, Muzeul Egiptean sau Muzeele Dahlem). Dupa amiaza intoarcere la Berlin, cazare la acelasi hotel.

Ziua 4 Berlin

Mic dejun. Zi libera pentru cumparaturi sau excursii optionale. Va propunem – optional - o excursie la Dresda, pentru a putea vizita  "Florenta Nordului", asa cum a mai fost denumita, Dresda (Dresden in germana) este un oras sudic din Nord si o metropola baroca. Epoca de aur a orasului a fost in prima jumatate a secolului XVIII sub comanda lui Augustus cel Puternic, Principe Elector al Saxoniei si Regele Poloniei. Marturii ale acestei epoci sunt Zwingerul, catedrala, Königstraße baroc, Palatul Pillnitz si, nu in cele din urma, arta nenumaratelor comori ale muzeelor si nepretuita bogatie a „Chivotului Verde” a  trezoreriei. Intoarcere la Berlin si cazare la acelasi hotel.

 

 

 

 

 

Ziua 5 Berlin – Bucuresti

Mic dejun. Check-out. Transfer la aeroport. Plecare  spre Bucuresti la ora 08:40. Ora 11:50 - sosire pe aeroportul din Otopeni.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.