Ghidul Serviciilor
Prestige Tours
inapoi la firma 1250 vizite
Poza Vacante in Asia
Foto

Singapore Hotel V Levander 3*

Tarifele includ:

Nu sunt incluse:

 Excursii optionale: Tur de oras SingaporeIn acest tur de oras de  4 ore, veti fi prelaut de la hotel si veti merge sa admirati Gradina de Orhidee cu peste 60.000 plante. Dupa care veti vedea cele mai importante obiective din orasul Singapore: Templul hindus Sri Mariamman, Primaria, Suprema in Chinatown, cartierul Mica Indie, atelier de prelucrare a pietrelor semi-pretioase. Tarif informativ excursie: 32 SGD/persoana ( tariful include transportul, ghidul local vorbitor de limba engleza, intrarea la Gradina Botanica -3.5 ore). Insula Sentosa  Excursie  Insula  Sentosa - oaza de liniste si atractii speciale. Aici veti vizita Underwater World, cel mai mare oceanarium tropical din Asia, cu peste 2500 de vietati marine, printre care peste zece specii de rechini, coborand spre fundul marii printr-un tunel acrilic transparent de 80 m lungime. Tarif informativ excursie: 75 SGD/persoana (o jumatate de zi; se asigura transport cu funicular la dus, si bilete intrare la Underwater World – 4 ore). Night Safari Excursia incepe la ora 18:30 dupa amiaza si se termina in jurul orei 23.00. Veti merge spre gradina zoologica  si veti face safari  in 40 ha de jungla tropicala. Va veti plimba cu un trenulet printre animalele salbatice. Tarif informativ excursie: 50 SGD/persoana ( tariful include transportul, ghidul local vorbitor de limba engleza, intrarea la Gradina Zoologica-4 ore).  

Tarifele includ: Nu sunt incluse:  Excursii optionale: Tur de oras SingaporeIn acest tur de oras de  4 ore, veti fi prelaut de la hotel si veti merge sa admirati Gradina de Orhidee cu peste 60.000 plante. Dupa care veti vedea cele mai importante obiective din orasul Singapore: Templul hindus Sri Mariamman, Primaria, Suprema in Chinatown, cartierul Mica Indie, atelier de prelucrare a pietrelor semi-pretioase. Tarif informativ excursie: 32 SGD/persoana ( tariful include transportul, ghidul local vorbitor de limba engleza, intrarea la Gradina Botanica -3.5 ore). Insula Sentosa  Excursie  Insula  Sentosa - oaza de liniste si atractii speciale. Aici veti vizita Underwater World, cel mai mare oceanarium tropical din Asia, cu peste 2500 de vietati marine, printre care peste zece specii de rechini, coborand spre fundul marii printr-un tunel acrilic transparent de 80 m lungime. Tarif informativ excursie: 75 SGD/persoana (o jumatate de zi; se asigura transport cu funicular la dus, si bilete intrare la Underwater World – 4 ore). Night Safari Excursia incepe la ora 18:30 dupa amiaza si se termina in jurul orei 23.00. Veti merge spre gradina zoologica  si veti face safari  in 40 ha de jungla tropicala. Va veti plimba cu un trenulet printre animalele salbatice. Tarif informativ excursie: 50 SGD/persoana ( tariful include transportul, ghidul local vorbitor de limba engleza, intrarea la Gradina Zoologica-4 ore). 
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.