Înalta calitate a produselor "Primalact" , se datorează profesionalismului, experienţei şi pasiunii specialistilor, controlului riguros al parametrilor pe intregul parcurs al fabricaţiei,ambalării în condiţii de maximă igienă şi siguranţă ,precum şi preocupării constante in găsirea unor soluţii care să imbine tradiţia cu tehnologia modernă.
Ca raspuns la creşterea cererii de produse lactate pe piaţă,dar mai ales al succesului inregistrat de brandurile "Primalact" şi "La Ferma" s-a decis mărirea capacităţii de procesare. În acest scop, "Primalact" derulează în prezent un proiect pe fonduri europene în valoare de aproape 4 milioane euro, la finalizarea căruia capacitatea de procesare va fi de 100 000 litri de lapte /zi.
Proiectul are două componente :- o nouă hală de producţie cu o suprafaţă de 1800 mp. şi echipament tehnologic de ultimă oră ;- o nouă linie de fabricare a brânzeturilor cu pastă oparită, cu cea mai modernă tehnologie;
Această investiţie va avea ca rezultat mărirea capacităţii de procesare a laptelui si obţinerea unor produse la cele mai inalte standarde de calitate europeană. In scurt timp, produsele "Primalact" se vor găsi pe pieţele altor ţări europene.
Fideli strategiei “Un stil de viaţă sănătos“ şi atenţi la tendinţele pieţii, specilaistii "Primalact" au anticipat că preferinţele românilor se vor indrepta in scurt timp spreproduse tradiţionale naturale.